Mēness kalendārs matu griešanai jūnijā: labākās dienas frizūru maiņai

Matu griešanas kalendārs palīdzēs jums izvēlēties labākos datumus matu kopšanai un stila maiņai.

Vasara – modes eksperimentu un drosmīgu lēmumu laiks – ir klāt! Jūnijā daudzi cilvēki vēlēsies mainīt savu frizūru, taču ne visas dienas ir tam piemērotas. Mēness kalendārs palīdzēs jums atrast piemērotu dienu krāsošanai vai matu griešanai. Mēness fāze un zodiaka zīme, kurā atrodas satelīts, atšķirīgi ietekmē matu stāvoklī un īpašības, to augšanas ātrumu un ievainojamību.

Kad nevarat griezt matus jūnijā

Dažās dienās matu kvalitāte ievērojami pasliktinās, tāpēc frizētavas apmeklējumu šādās jūnija dienās labāk atcelt:

2.jūnijs – jebkādas manipulācijas ar matiem negatīvi ietekmē matu stāvokli, paātrina matu izkrišanu un padara tos plānākus. Krāsošana nedos vēlamo rezultātu un ātri izskalosies. Šajā dienā vēlams pasargāt matus ar galvassegu.

9.jūnijs – Vēža zīmes ietekmē mati kļūs nepakļāvīgi, tāpēc ieveidošana un iztaisnošana ir lemta neveiksmei. Frizūra šajā dienā, visticamāk, iznāks nevienmērīga un pasliktinās matu stāvokli.

16.jūnijs ir neveiksmīgs datums jebkādām pārmaiņām un eksperimentiem ar savu izskatu. Rezultāts diez vai iepriecinās, un, visticamāk, jūs vēlēsieties visu pārtaisīt.

18.jūnijs – nav ieteicams veikt ķīmisku un termisku iedarbību uz matiem. Šādas procedūras kaitēs daudz vairāk nekā parasti. Tāpat nevajag cieši pīt un rupji ķemmēt matus. Jūs varat matus nogriezt, ja tie ir plāni un novājināti.

21.jūnijs – neaudzējiet matus, pretējā gadījumā pēc ataugšanas mati kļūs ļoti sapinušies un nepaklausīgi, sāks vairāk izkrist un šķelties galos. Arī krāsošana neizdosies un nebūs ilgstoša.

28.-30. jūnijs – Mēness frizūru kalendārs 2024. gada jūnijam neiesaka mainīt frizūru mēneša pēdējās dienās. Šajā periodā Mēness ieies Auna zīmē, kas tiek uzskatīta par ļoti nelabvēlīgu jebkādām izmaiņām ar matiem.

Pie friziera nav ieteicams doties arī piektdienās, jo rezultāts būs ļoti neprognozējams.

Kad griezt matus 2024. gada jūnijā

Par visveiksmīgākajām jaunām frizūrām tiek uzskatītas šādas dienas:

4.jūnijs – matu griešana šajā dienā paaugstinās pašapziņu un sniegs pozitīvas emocijas, atdzīvinās matus, piepildīs tos ar enerģiju un paātrinās augšanu. Ļoti noderīgas būs jebkuras matu stāvokļa uzlabojošas procedūras un galvas masāža. Šī ir laba diena uzacu kopšanai, bet vīriešiem – ūsu un bārdas kopšanai.

8.jūnijs ir ļoti laba diena jebkurai krāsošanai, pat vissarežģītākajai. Ķīmiskās procedūras un karstuma iedarbība kaitēs mazāk nekā parasti.

10.-12. jūnijs – Mēness frizūru kalendārs šos datumus dēvē par vislabākajiem frizūru maiņai. Šajās trīs dienās Mēness atradīsies Lauvas zīmē, kas tiek uzskatīta par vislabāko jebkurai matu procedūrai.

13.jūnijs – Jaunavas zīmei ir pozitīva ietekme uz matu stāvokli. Tie kļūst biezi un pakļāvīgi, tāpēc var veikt jebkādu matu permanenci vai gluži pretēji – iztaisnot cirtas. Frizūra ilgi saglabās savu formu un atdzīvinās matus. Krāsošanai ieteicams izmantot dabiskus līdzekļus.

15 jūnijs nav piemērota diena kardinālām pārmaiņām, bet neliels matu griezums vai krāsošana dzimtai tuvā krāsā būs lieliski. Varat apgriezt novājinātus un sašķēlušos galus.

17.jūnijs – vājiem, plāniem, blāviem matiem šī diena ir ideāla griešanai. Pēc saīsināšanas mati izskatīsies daudz labāk. Krāsošana ies labi, bet ilgviļņu veidošanu labāk atlikt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

22.jūnijs – ļoti pozitīva dienu matu griešanai. Šajā dienā var droši plānot jebkādas procedūras. Ļoti labs datums eksperimentiem un neparastiem paņēmieniem. Ja krāsosiet matus, jaunā krāsa izskatīsies sulīga un saglabāsies ilgu laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment